مملكة الشيكولاتة



بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
الساليزون Get42008do7acomn70dezvc
أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم، إذا كانت هذه زيارتك الأولى لمنتدى مملكة الشيكولاتة ، فيرجى التكرم بزيارة صفحة التعليمـــات، بالضغط هنا. كما يشرفنا أن تقوم بالتسجيل بالضغط هنا ملكة الشيكولاتة
الساليزون Get42008do7acomn70dezvc
مملكة الشيكولاتة



بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
الساليزون Get42008do7acomn70dezvc
أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم، إذا كانت هذه زيارتك الأولى لمنتدى مملكة الشيكولاتة ، فيرجى التكرم بزيارة صفحة التعليمـــات، بالضغط هنا. كما يشرفنا أن تقوم بالتسجيل بالضغط هنا ملكة الشيكولاتة
الساليزون Get42008do7acomn70dezvc
مملكة الشيكولاتة
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

مملكة الشيكولاتة

منتدي تثقيفي وترفيهي
 
الرئيسيةالبوابةالمنشوراتأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 الساليزون

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
ملكة الشيكولاتة
ملكة المنتدى
ملكة المنتدى
ملكة الشيكولاتة


أوسمه : تاج الادارة 1
الاعلام : مصر
عدد المساهمات : 19584
تاريخ التسجيل : 24/05/2010
الموقع : https://mamlaktelchocolate.yoo7.com

الساليزون Empty
مُساهمةموضوع: الساليزون   الساليزون Icon_minitimeالثلاثاء 17 مارس 2015, 11:25 pm

الساليزون


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
المقادير :-
ا كوب دقيق
1 كوب ماء
3 بيضات كبار
رشه ملح
2 كيس فانيليا
2 معلقه زبده صفره بدرجه حراره الغرفه
1 معلقه زيت ذره
طريقة التحضير :-
1- نحضر وعاء و نضع فيه المياه و الزبده و معلقه الزيت و رشه الملح ثم نترك الماء علي النار تسخن قوي و قبل ما تغلي نطفي عليها
2- ثم نضع كوب الدقيق علي المياه و نقلب بسرعه و نكررالتقليب بالمعلقه الخشب لحد ما تبقي كوره واحده ثم نترك العجينة تبرد
3- نجيب البيض و نضع عليه الفانيليا و نضربه كويس بالشوكه
4- نحط البيض حبه حبه علي العجينه
5- نجيب كيس حلواني و نحط فيه العجينه و نشكله علي صاج مدهون بالزيت و نحطه في الفرن حوالي ربع ساعه و يكون الفرن سخن من حوالي 10 دقايق
الحشو:-
علبه جبنه كوبايات و دي هاتبقي زي الكريمه ، سوسيس مسلوق و مقطع حلقات ، زتون اسود حلقات ، جبنه رومي مكعبات
طريقه الحشو :-
نقتح جنب واحد من الساليزونه ، و نضع بداخلها الجبنه الكبايات ، و بعدين زتونه و سوسيسه ، و نتركها فى التلاجه لحد وقت التقديم




[i]اللهم اني وكلتك امرى فكن لي خير وكيل ودبر لي امرى فأني لا احسن التدبير
[/i]


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://mamlaktelchocolate.mam9.com/t41-topic
ممدوح السروى
الامارة
الامارة



أوسمه : الادارى
الاعلام : مصر
عدد المساهمات : 6303
تاريخ التسجيل : 01/01/2011

الساليزون Empty
مُساهمةموضوع: رد: الساليزون   الساليزون Icon_minitimeالأربعاء 18 مارس 2015, 8:42 pm

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
دمت رائعا تقدم كل جديد ومفيد
جهودك مميزة وعظيمة
تقبل مرورى وتقديرى
بارك الله فيك

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
الساليزون
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
مملكة الشيكولاتة :: مطبخ المملكة :: قصرأطباق المملكة الرئيسية-
انتقل الى: