مملكة الشيكولاتة



بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
تارت موس المانجو Get42008do7acomn70dezvc
أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم، إذا كانت هذه زيارتك الأولى لمنتدى مملكة الشيكولاتة ، فيرجى التكرم بزيارة صفحة التعليمـــات، بالضغط هنا. كما يشرفنا أن تقوم بالتسجيل بالضغط هنا ملكة الشيكولاتة
تارت موس المانجو Get42008do7acomn70dezvc
مملكة الشيكولاتة



بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
تارت موس المانجو Get42008do7acomn70dezvc
أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم، إذا كانت هذه زيارتك الأولى لمنتدى مملكة الشيكولاتة ، فيرجى التكرم بزيارة صفحة التعليمـــات، بالضغط هنا. كما يشرفنا أن تقوم بالتسجيل بالضغط هنا ملكة الشيكولاتة
تارت موس المانجو Get42008do7acomn70dezvc
مملكة الشيكولاتة
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

مملكة الشيكولاتة

منتدي تثقيفي وترفيهي
 
الرئيسيةالبوابةالمنشوراتأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 تارت موس المانجو

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
ملكة الشيكولاتة
ملكة المنتدى
ملكة المنتدى
ملكة الشيكولاتة


أوسمه : تاج الادارة 1
الاعلام : مصر
عدد المساهمات : 19584
تاريخ التسجيل : 24/05/2010
الموقع : https://mamlaktelchocolate.yoo7.com

تارت موس المانجو Empty
مُساهمةموضوع: تارت موس المانجو   تارت موس المانجو Icon_minitimeالخميس 08 سبتمبر 2011, 11:45 pm


تارت موس المانجو Mango+mousse+tart+levobitz2

تارت موس المانجو 2009-05-1013



المقادير
مقدار من عجينة الباى

1/4 كوب حليب بارد
1 1/2 معلقة جيلاتين بودرة
2 مانجا حجم كبير مهروسين (بيوريه)
فانيليا
3 معالق مائدة سكر
كريمة خفق 100 مللى

75 جرام شكولاتة خام مدوبة فوق حمام مائى


تارت موس المانجو Lev+tart

الطريقة


اضيفى الجيلاتين للحليب البارد
و حطى البولة اللى فيها الحليب و الجيلاتين تحت حمام مائى دافىء و قلبى عشان يدوب

اضيفى معلقيتن من كريمة الخفق للشكولاتة المدوبة لعمل جناش و قلبيهم كويس


اخفقى باقى كريمة الخفق

بالخلاط اهرسى المانجو المهروسة سابقا مع السكر و الفانيليا و الحليب المضاف له الجيلاتين




احتفظى بمعلقتين من البيوريه ده عشان التزين بواسطة كيس الحلويات

]تارت موس المانجو Lev+tart3


اضيفى معلقتين من بيوريه المانجا لكريمة الخفق و قلبى برفق شديد
عشان الهوا لا يخرج من الكريمة

بعد ذلك اضيفى باقى البيوريه واحدة واحدة لغاية ما يتجانس مع الكريمة ولكن بدون ما تخرجى الهوا منها

افردى الجناش بتاع الشكولاتة على الباى فى الصينية
والتى سبق و تم تسويتها طبعا فى الفرن قبل تطبيق الخطوات

افردى فوقه موس المانجو

و ساوى سطح التارت

دخليها التلاجة 30 دقيقة

طلعيها بعد كده و بواسطة كيس الحلويات اعملى خطوط من بيوريه المانجو اللى كنتى شايلاه على جنب

زينى كما فى الصور و بعدين بطرف سكينة اسحبى الخطوط بتاعة بيوريه المانجو عشان يطلعلك الشكل النهائى اللى فى الصور

تبرد فى الثلاجة حوالى 7 ساعات قبل التقطيع و التقديم
تارت موس المانجو Mango+mousse+tart+levobitz4

و صحه و عـــــافيــــهـ تارت موس المانجو 050103big_prv[/size]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://mamlaktelchocolate.mam9.com/t41-topic
BAKAR
الامارة
الامارة
BAKAR


أوسمه : شكر وتقدير
الاعلام : مصر
عدد المساهمات : 3553
تاريخ التسجيل : 11/06/2011

تارت موس المانجو Empty
مُساهمةموضوع: رد: تارت موس المانجو   تارت موس المانجو Icon_minitimeالأحد 02 أكتوبر 2011, 12:56 am

تارت موس المانجو 339105
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://habebty-egypt.ahlamontada.com/forum
 
تارت موس المانجو
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» تارت موس المانجو
» تارت التوفي
»  تارت الفواكه
» تارت جوز هند
» حلى تارت الجلاش

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
مملكة الشيكولاتة :: مطبخ المملكة :: قصرالحلويات الملكية-
انتقل الى: