مملكة الشيكولاتة



بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
الويكه اعمليها بالبامية الكبيرة   Get42008do7acomn70dezvc
أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم، إذا كانت هذه زيارتك الأولى لمنتدى مملكة الشيكولاتة ، فيرجى التكرم بزيارة صفحة التعليمـــات، بالضغط هنا. كما يشرفنا أن تقوم بالتسجيل بالضغط هنا ملكة الشيكولاتة
الويكه اعمليها بالبامية الكبيرة   Get42008do7acomn70dezvc
مملكة الشيكولاتة



بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
الويكه اعمليها بالبامية الكبيرة   Get42008do7acomn70dezvc
أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم، إذا كانت هذه زيارتك الأولى لمنتدى مملكة الشيكولاتة ، فيرجى التكرم بزيارة صفحة التعليمـــات، بالضغط هنا. كما يشرفنا أن تقوم بالتسجيل بالضغط هنا ملكة الشيكولاتة
الويكه اعمليها بالبامية الكبيرة   Get42008do7acomn70dezvc
مملكة الشيكولاتة
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

مملكة الشيكولاتة

منتدي تثقيفي وترفيهي
 
الرئيسيةالبوابةالمنشوراتأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 الويكه اعمليها بالبامية الكبيرة

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
shamirnda
الامارة
الامارة
shamirnda


الاعلام : مصر
عدد المساهمات : 1620
تاريخ التسجيل : 01/04/2012

الويكه اعمليها بالبامية الكبيرة   Empty
مُساهمةموضوع: الويكه اعمليها بالبامية الكبيرة    الويكه اعمليها بالبامية الكبيرة   Icon_minitimeالأحد 18 نوفمبر 2012, 1:04 pm

الويكه اعمليها بالبامية الكبيرة

الموضوع سهل خاااالص و بسيط
نجيب البامية الكبيرة ديه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ونقمعها عااادي جدا

و نقطعها بالشكل ده

و بعدين نحطها في شوية ماية و عليها شوية ملح صغننين علي النار
بس شوي ماية كتير

و بعد ما نحس انها طريت و استوت نركنها علي جنب لحد ما تبرد

و بعدين نحطها في الخلاط

جدتي كان عندها عصايا بشكل معين كده اسمها مفركة
كانوا بيستخدموها علشان يفركوا البامية

بحيث البامية تكون مفروكة مش مطحونة في الخلاط

بس بصراحة انا ماحبتهاش كده

الخلاط بيخليها انعم و احسن

و بعدين تزوديلها شربة و تضربي تاني
زودي شربة لحد ما قومها يكون عامل زي قوام الملوخية

و حطيها في حلة و حطيها علي النار تاني علشان تاخدلها غلوة واحدة و تطفي عليها

و في اثناء ذلك
تكوني محضرة شوية ثوم علشان تعملي الطشة او التقلية

زي بتاعة الملوخية بالضبط
ثوم و ملح و فلفل و كسبرة ناشفة مطحونة ناعم
و تضربيهم في المطحنة او الهون
زي ما تحبي

hvQY/s320/1229816095.jpg[/img]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
و تجيبي طاسة و تعملي الطشة ديه بالسمن البلدي طبعا

و تحطيها علي البامية الويكة اللي في الحلة و تقلبي كويس
معلش مش عندي صورة ليها دلؤتي..
هصورها و احط صورتها في اقرب وقت ان شاء الله

و تتغرف في سلطانية
و ممكن يتحط عليها ليمون بعد ما نغرف
بيديها طعم حلو برضه

و بألف هنا و شفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ممدوح السروى
الامارة
الامارة



أوسمه : الادارى
الاعلام : مصر
عدد المساهمات : 6303
تاريخ التسجيل : 01/01/2011

الويكه اعمليها بالبامية الكبيرة   Empty
مُساهمةموضوع: رد: الويكه اعمليها بالبامية الكبيرة    الويكه اعمليها بالبامية الكبيرة   Icon_minitimeالأحد 18 نوفمبر 2012, 6:42 pm

شكرا جزيلا على روعة الطرح
سلمت يدااااك
وجزاك الله خير

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
الويكه اعمليها بالبامية الكبيرة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» أوبريت الليلة الكبيرة
» فوائد النعناع الكبيرة
» فن تقسيم الصالات الكبيرة
» اشكال مختلفة من الشنط الكبيرة
» مطعم للمقاسات الكبيرة XXXXXL !

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
مملكة الشيكولاتة :: مطبخ المملكة :: قصرأطباق المملكة الرئيسية-
انتقل الى: