مملكة الشيكولاتة



بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
موس الشيكولاتة Get42008do7acomn70dezvc
أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم، إذا كانت هذه زيارتك الأولى لمنتدى مملكة الشيكولاتة ، فيرجى التكرم بزيارة صفحة التعليمـــات، بالضغط هنا. كما يشرفنا أن تقوم بالتسجيل بالضغط هنا ملكة الشيكولاتة
موس الشيكولاتة Get42008do7acomn70dezvc
مملكة الشيكولاتة



بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
موس الشيكولاتة Get42008do7acomn70dezvc
أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم، إذا كانت هذه زيارتك الأولى لمنتدى مملكة الشيكولاتة ، فيرجى التكرم بزيارة صفحة التعليمـــات، بالضغط هنا. كما يشرفنا أن تقوم بالتسجيل بالضغط هنا ملكة الشيكولاتة
موس الشيكولاتة Get42008do7acomn70dezvc
مملكة الشيكولاتة
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

مملكة الشيكولاتة

منتدي تثقيفي وترفيهي
 
الرئيسيةالبوابةالمنشوراتأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 موس الشيكولاتة

اذهب الى الأسفل 
3 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
ملكة الشيكولاتة
ملكة المنتدى
ملكة المنتدى
ملكة الشيكولاتة


أوسمه : تاج الادارة 1
الاعلام : مصر
عدد المساهمات : 19584
تاريخ التسجيل : 24/05/2010
الموقع : https://mamlaktelchocolate.yoo7.com

موس الشيكولاتة Empty
مُساهمةموضوع: موس الشيكولاتة   موس الشيكولاتة Icon_minitimeالإثنين 19 يوليو 2010, 9:21 pm

موس الشيكولاتة 22401
موس الشيكولاتة

موس الشيكولاتة 423575
موس الشيكولاتة Strawberry+Chocolate+Yogurt+Mousse6


موس الشيكولاتة Strawberry+Chocolate+Yogurt+Mousse4-1

موس الشيكولاتة Strawberry+Chocolate+Yogurt+Mousse


موس الشيكولاتة Strawberry+Chocolate+Yogurt+Mousse13



موس الشيكولاتة Strawberry+Chocolate+Yogurt+Mousse3




المقادير


طبقة البسكوت عبارة عن:
400 جرام بسكوت مارى مطحون او دايجستيف
4 معالق زبد ذائب



موس الفراولة


250 جرام زبادى مصفى فى شاشة
لمدة 24 ساعة عشان يفصل عنه الماء


200 جرام كريمة


200 جرام فرولة بيوريه


5 معالق سكر بودرة
جيلاتين ورق موضوع فى 1/4 كوب ماء دافىء عشان يلين



موس الشيكولاتة


200 جرام شيكولاتة خام فى حمام مائى دافىء
100 جرام كريمة
ورقة جيلاتين


الطريقة



حضرى اكواب الموس


و ضعى فيها كمية من البسكوت المضاف له الزبد و اضغطيهم


دوبى الجيلاتين فى الماء كويس لغية مايبقى خليط متجانس


امزجى الزبادى المصفى من الماء مع السكر مع جيدا
ثم اضيفى الجيلاتين


بهذا تكونى عملتى طبقة موس الفراولة الغامق


افردى نصف الكمية فوق طبقة البسكوت فى الأكواب


لعمل طبقة موس الفراولة الفاتح اضيفى الكريمة للخليط
و صبيها فى الأكواب


لعمل موس الشيكولاتة:
اذابة الجيلاتين فى 1/4 كوب ماء
اضيفي الكريمة للشيكولاتة المدوبة فى الحمام المائى
و قلبى و اضيفى الجيلاتين


صبى الخليط فى الأكواب
اتركيها فى الثلاجة 5 ساعات و الأفضل انها تكون 24 ساعة و مغطاة عشان
لا تلقط من رائحة الثلاجة
تزين بشرائح الشكولاتة و شرائح الفراولة



موس الشيكولاتة 92173
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://mamlaktelchocolate.mam9.com/t41-topic
ابو عمر
مراقب عام
مراقب عام
ابو عمر


أوسمه : الملكة
الاعلام : سوريا
عدد المساهمات : 3116
تاريخ التسجيل : 20/08/2010
الموقع : مملكة الشيكولاتة

موس الشيكولاتة Empty
مُساهمةموضوع: رد: موس الشيكولاتة   موس الشيكولاتة Icon_minitimeالإثنين 30 أغسطس 2010, 12:16 pm

موس الشيكولاتة Ouuous11
موس الشيكولاتة Kyh27910
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://mamlaktelchocolate.yoo7.com
عيون حزينة1
عضو ماسي
عضو ماسي



الاعلام : فلسطين
عدد المساهمات : 149
تاريخ التسجيل : 29/01/2011

موس الشيكولاتة Empty
مُساهمةموضوع: رد: موس الشيكولاتة   موس الشيكولاتة Icon_minitimeالإثنين 11 أبريل 2011, 8:51 pm

موس الشيكولاتة 12653013071411644944
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
موس الشيكولاتة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» صانع الشيكولاتة "آلة لطباعة الشيكولاتة 3D"
» موس الشيكولاتة
» كب كيك الشيكولاتة
» موس الشيكولاتة
» موس الشيكولاتة

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
مملكة الشيكولاتة :: مطبخ المملكة :: قصرالمشروبات والايس كريم الملكية-
انتقل الى: