مملكة الشيكولاتة



بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
باييلا الفراخ Get42008do7acomn70dezvc
أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم، إذا كانت هذه زيارتك الأولى لمنتدى مملكة الشيكولاتة ، فيرجى التكرم بزيارة صفحة التعليمـــات، بالضغط هنا. كما يشرفنا أن تقوم بالتسجيل بالضغط هنا ملكة الشيكولاتة
باييلا الفراخ Get42008do7acomn70dezvc
مملكة الشيكولاتة



بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
باييلا الفراخ Get42008do7acomn70dezvc
أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم، إذا كانت هذه زيارتك الأولى لمنتدى مملكة الشيكولاتة ، فيرجى التكرم بزيارة صفحة التعليمـــات، بالضغط هنا. كما يشرفنا أن تقوم بالتسجيل بالضغط هنا ملكة الشيكولاتة
باييلا الفراخ Get42008do7acomn70dezvc
مملكة الشيكولاتة
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

مملكة الشيكولاتة

منتدي تثقيفي وترفيهي
 
الرئيسيةالبوابةالمنشوراتأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 باييلا الفراخ

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
ملكة الشيكولاتة
ملكة المنتدى
ملكة المنتدى
ملكة الشيكولاتة


أوسمه : تاج الادارة 1
الاعلام : مصر
عدد المساهمات : 19584
تاريخ التسجيل : 24/05/2010
الموقع : https://mamlaktelchocolate.yoo7.com

باييلا الفراخ Empty
مُساهمةموضوع: باييلا الفراخ   باييلا الفراخ Icon_minitimeالسبت 23 أبريل 2011, 9:06 pm

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

باييلا الفراخ
المقادير:

* 1/4 كيلو صدور فراخ مقطعة شرائح طولية
* ملعقة صغيرة زيت زيتون
* بصلة مقطعة شرائح
* 2 شريحة كرات
* 3 فصوص ثوم مفرومين
* 2 ثمرة طماطم مقطعة
* 1/4 ثمرة فلفل أحمر مقطعة
* 1/4 ثمرة فلفل أصفر مقطعة
* 1/4 ثمرة فلفل أخضر مقطعة
* 1/4 ثمرة فلفل برتقالي مقطعة
* كوب أرز بسمتي
* 2 كوب شوربة فراخ
* 1/2 كوب بسلة
* 1/4 كوب بقدونس طازج مفروم
* ليمونة مقطعة 4 أرباع
* حلقات زيتون أخضر


الطريقة:
1- سخني الزبدة في طاسة على نار متوسطة، وضيفي معاها البصل والكرات والثوم وقطع الفراخ وقلبيهم مع بعض لمدة ٥ دقائق.

2- بعد كده ضيفي الطماطم وقطع الفلفل واستمري في التقليب لمدة ٥ دقائق كمان.

3- بعد كده ضيفي الأرز والشوربة وقلبي المكونات كويس مع بعض لغاية ما يبدأوا يغلوا.

4- قللي النار شوية، وغطي الطاسة وسيبيها لمدة 10 دقائق.

5- بعد كده ضيفي البسلة وسيبيهم على نار هادية لمدة ساعة إلا ربع أو لغاية
ما الأرز يستوي، بعد كده حطيها في طبق التقديم وزينيها بالبقدونس المفروم
وقطع الليمون والزيتون الأخضر.


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

وبالهنا والشفا




[i]اللهم اني وكلتك امرى فكن لي خير وكيل ودبر لي امرى فأني لا احسن التدبير
[/i]


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://mamlaktelchocolate.mam9.com/t41-topic
قلب ساجد
عضو سوبر ستار
عضو سوبر ستار
قلب ساجد


الاعلام : مصر
عدد المساهمات : 431
تاريخ التسجيل : 21/02/2011

باييلا الفراخ Empty
مُساهمةموضوع: رد: باييلا الفراخ   باييلا الفراخ Icon_minitimeالأحد 24 أبريل 2011, 2:14 pm

. . يــــع ــطيـﮒ آلـــع ــآفــيـﮧ . .

. . بنتظآر جديدﮒ آلـــمميز..


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
باييلا الفراخ
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» طرقة خلي الفراخ
» لانشون الفراخ
» الفراخ المقرمشة بدون قلي
» طريقة عمل الفراخ على الطريقة الهندية
» مكعبات الفراخ بالخلطة الإيطالية

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
مملكة الشيكولاتة :: مطبخ المملكة :: قصرأطباق المملكة الرئيسية-
انتقل الى: