مملكة الشيكولاتة



بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
كوسة محشية باللحمة المفرومة Get42008do7acomn70dezvc
أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم، إذا كانت هذه زيارتك الأولى لمنتدى مملكة الشيكولاتة ، فيرجى التكرم بزيارة صفحة التعليمـــات، بالضغط هنا. كما يشرفنا أن تقوم بالتسجيل بالضغط هنا ملكة الشيكولاتة
كوسة محشية باللحمة المفرومة Get42008do7acomn70dezvc
مملكة الشيكولاتة



بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
كوسة محشية باللحمة المفرومة Get42008do7acomn70dezvc
أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم، إذا كانت هذه زيارتك الأولى لمنتدى مملكة الشيكولاتة ، فيرجى التكرم بزيارة صفحة التعليمـــات، بالضغط هنا. كما يشرفنا أن تقوم بالتسجيل بالضغط هنا ملكة الشيكولاتة
كوسة محشية باللحمة المفرومة Get42008do7acomn70dezvc
مملكة الشيكولاتة
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

مملكة الشيكولاتة

منتدي تثقيفي وترفيهي
 
الرئيسيةالبوابةالمنشوراتأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 كوسة محشية باللحمة المفرومة

اذهب الى الأسفل 
4 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
schoolel7ob
عضو مهم
عضو مهم



الاعلام : مصر
عدد المساهمات : 822
تاريخ التسجيل : 31/10/2012

كوسة محشية باللحمة المفرومة Empty
مُساهمةموضوع: كوسة محشية باللحمة المفرومة   كوسة محشية باللحمة المفرومة Icon_minitimeالإثنين 25 فبراير 2013, 12:27 pm

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

الكوسة
من الخضراوات المفيدة جدا لأنها مليانة بالمعادن والفيتامينات، والنهارده
هنعمل الكوسة بطريقة مختلفة شوية عن الطرق التقليدية علشان تحبّبي أولادك
فيها..

كوسة محشية باللحمة المفرومة
الطريقة:
كيلو كوسة
½1 كوب أرز
2 مكعب مرقة دجاج
½ كيلو لحمة مفروم
2 ثمرة طماطم مقطعة
ملعقة كبيرة ثوم مفروم
حزمة بقدونس مفرومة
2 ملعقة كبيرة صلصة طماطم
ملح وفلفل أبيض
بصلة متوسطة
3 كوب مية

الطريقة:
1- اغسلي الكوسة وقوّريها بس من غير تقشير، علشان تفضل محتفظة بقيمتها الغذائية، وبعد كده تبّليها من جوة بشوية ملح صغيرين.

2-
اغسلي الأرز وانقعيه في مية لمدة 15 دقيقة، وبعد كده صفّيه واخلطيه مع
الطماطم المقطّعة واللحمة والبقدونس والبصل والثوم، وتبّلي الخلطة بالملح
والفلفل والقرفة ومكعب مرقة دجاج.

3- احشي الكوسة بالخلطة دي
ورصّيها في الحلة، وحطّيها على النار وضيفي عليها المية ومكعب مرق دجاج
والصلصة والملح والفلفل، وسيبيها تستوي على نار هادية.. وبالهنا والشفا.
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
امين
الامارة
الامارة
امين


أوسمه : شكر وتقدير
الاعلام : المغرب
عدد المساهمات : 6725
تاريخ التسجيل : 16/05/2012

كوسة محشية باللحمة المفرومة Empty
مُساهمةموضوع: رد: كوسة محشية باللحمة المفرومة   كوسة محشية باللحمة المفرومة Icon_minitimeالإثنين 25 فبراير 2013, 6:42 pm


شكرا لك على الموضوع الجميل و المفيذ

جزاك الله الف خير على كل ما تقدمه لهذا المنتدى

ننتظرالمزيد ابداعاتك الجميلة بفارغ الصبر

احترماتي
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ممدوح السروى
الامارة
الامارة



أوسمه : الادارى
الاعلام : مصر
عدد المساهمات : 6303
تاريخ التسجيل : 01/01/2011

كوسة محشية باللحمة المفرومة Empty
مُساهمةموضوع: رد: كوسة محشية باللحمة المفرومة   كوسة محشية باللحمة المفرومة Icon_minitimeالإثنين 25 فبراير 2013, 8:11 pm

سلمت يدااااااااااااااااااااك على روعة الطرح
بارك الله فيك
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
سـعودي وأفتخر
عضو سوبر ستار
عضو سوبر ستار



الاعلام : السعودية
عدد المساهمات : 304
تاريخ التسجيل : 21/01/2013

كوسة محشية باللحمة المفرومة Empty
مُساهمةموضوع: رد: كوسة محشية باللحمة المفرومة   كوسة محشية باللحمة المفرومة Icon_minitimeالأحد 03 مارس 2013, 9:37 am

يسسسلمو يآعسسل
يعطيك آلف عآفييه
ودي لڪ
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
كوسة محشية باللحمة المفرومة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» بطاطس محشية باللحمة المفرومة
» كوسا محشية باللحمة المفرومة
» كوسة بالبشاميل
» مسقعة باللحمة المفرومة
»  القرنبيط باللحمة المفرومة

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
مملكة الشيكولاتة :: مطبخ المملكة :: ساحة المطبخ الملكية-
انتقل الى: