مملكة الشيكولاتة



بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
جهزى لشهر رمضان Get42008do7acomn70dezvc
أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم، إذا كانت هذه زيارتك الأولى لمنتدى مملكة الشيكولاتة ، فيرجى التكرم بزيارة صفحة التعليمـــات، بالضغط هنا. كما يشرفنا أن تقوم بالتسجيل بالضغط هنا ملكة الشيكولاتة
جهزى لشهر رمضان Get42008do7acomn70dezvc
مملكة الشيكولاتة



بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
جهزى لشهر رمضان Get42008do7acomn70dezvc
أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم، إذا كانت هذه زيارتك الأولى لمنتدى مملكة الشيكولاتة ، فيرجى التكرم بزيارة صفحة التعليمـــات، بالضغط هنا. كما يشرفنا أن تقوم بالتسجيل بالضغط هنا ملكة الشيكولاتة
جهزى لشهر رمضان Get42008do7acomn70dezvc
مملكة الشيكولاتة
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

مملكة الشيكولاتة

منتدي تثقيفي وترفيهي
 
الرئيسيةالبوابةالمنشوراتأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 جهزى لشهر رمضان

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
GeeGee
عضو ملكي
عضو ملكي
GeeGee


أوسمه : وسام التميّز
الاعلام : مصر
عدد المساهمات : 1203
تاريخ التسجيل : 12/01/2011

جهزى لشهر رمضان Empty
مُساهمةموضوع: جهزى لشهر رمضان   جهزى لشهر رمضان Icon_minitimeالإثنين 17 يونيو 2013, 9:25 am








السلام عليكم ورحمه الله و بركاته




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



النهارده حبيت اخدكم معايا في جولة في الديب فريزر عندي ...

حتشوفوا حاجات انا فرزتها لرمضان ان شاء الله و حاجات انا بعملها كل شهر للاستخدام العادي في البيت



يلااااااااااااااااا [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


اتفضلوا الفيديو ده عملته مخصوص علشانكم و جولة في ديب فريزر همووووس :D










[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



ورق العنب


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


بغسله كويس و اسلقه في ماء و ليمون و كمون و بعدها اشيل العود بتاعه و احفظه في اكياس



البسلة بالجزر [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


انا بفصص البسلة و اقطع معاها الجزر و اغسلهم كويس و اصفيهم و اعبي في اكياس و عالديب فريزر

و علي فكره بعمل الملوخية كده كمان بعسلها و اصفيها و اشيلها ورق و لما تطلع عالكبه فورا و تبقي زي الطازه تمام يا فتوكات و احيانا بضربها في الكبه الاول و اشيلها في الاكياس ...


الموز


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

اليومين دول الموز رخيص و العيال بتحب الموز باللبن او الفراوله بالموز عملت شويه اكياس موز و برضه عالديب فريزر فورا


و لاني كلي شطاره فيقي الشوربه لا يمكن تترمي بحطها في اكياس و بتنفع في يوم بعمل اكل و معنديش شوربه

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

و النبي انا شاطره بجددد :D


و علشان الساندويتشات عملت اجمل مربى فراولة و كنت نزلت لكم الطريقه في فتكات من قبل

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


و ادي علب المربي في الديب فريزر .. و كل ما تخلص العلبه اللي في الثلاجة اطلع غيرها ...

و دي فراوله صحيحة علشان العصير كمان


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



الدجاج


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


بجيب فراخي بالشهر و كده بتكون اوفر جدا و ابدأ بقي اعمل منهم البانيه و اتبله و اشيله متبل جاهز

و الدبابيس لوحدها بعمل بيها احلا كنتاكي في يوم تاني

غير بقي الكبد و القوانص دي حكايه و دي بعمل بيها مليون حاجه ...

و الهياكل لعمل الشوربه الجميلة ... طبعا غير الحتت الصغيره اللي بعمل بيها كفته فراخ و احيانا شاورمه فراخ ...



الكبده

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


بغسلها بالليمون كويس و بعدها اتبلها بالثوم و الفلفل و الشطه و عالديب فريزر جاهزة للقليه فورا او بقطعها حتت صغيره لو حعمل كبدة اسكندراني


الطماطم


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


دي بستعملها و انا بسلق اللحمه و الفراخ و ممكن اضربها و اعمل بيها عصير طماطم للطبيخ ...

اما الثوم انا فرمته و حطيت معاه ملح و شطه و كمون و فلفل اخضر رومي و عبيته في برطمانات و علي الوجه حبه زيت و رصيتها في باب الثلاجة و بتفضل معايا كده زي الفل لحد ما يطلع الثوم الجديد ...

الشبت و البقدوس بقطعهم و بحفظهم كده في اكياس و بحطهم في الفريزر عادي و بيطلعوا طازه جدا لا تقلقي ... اما عن البرتقال جبت منه عشرة كيلو و عصرته و حطيت عليه سكر و عالفريزر برضه و بحط قشر البرتقال مع الجبنه القديمة بتديها طعم جميل و بستعمله كمان مبشور للكيكه ....


الليمون بعصره و اشيله في مكعب الثلج اللي في الفريزر و بعدها اجمع المكعبات دي في اكياس و برضه بحطه في الفريزر و بطلع حسب طلبي و قشر الليمون بحفظه في اكياس و استخدمع لما بقلي سمك بيعمل ريحة حلوة و بيضيع ريحة السمك خالص ..


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


و كل سنه و انتم يارب دائما طيبين .. دعواتكم ربنا يسترني و يبارك لي في اولادي و يرزقني بالحلال ان شاء الله



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

افتح توقيعي في صفحة مستقلة

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
مرسا
الامارة
الامارة



الاعلام : مصر
عدد المساهمات : 1856
تاريخ التسجيل : 08/03/2011

جهزى لشهر رمضان Empty
مُساهمةموضوع: رد: جهزى لشهر رمضان   جهزى لشهر رمضان Icon_minitimeالإثنين 17 يونيو 2013, 10:39 am

شكرا لك على طرحك جزاك الله خير بانتظار جديدك



الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
جهزى لشهر رمضان
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» جهزى مكسرات رمضان كل سنه وانتم طيبين
» كيف يستعد المسلم لشهر رمضان ؟؟
» نصائح ذهبية لشهر رمضان
» افكار اكلات للتفريز لشهر رمضان
» "ياهو" تطلق موقعاً إلكترونياً مخصّصاً لشهر رمضان المبارك

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
مملكة الشيكولاتة :: مطبخ المملكة :: ساحة المطبخ الملكية-
انتقل الى: